Tottenham Fotbollströja


Tottenham Fotbollströja, Fotbollströja Barn Eget Tryck

.

fotbollströjor
klubben att registrera ett avtalat


Barcelona har kunnat registrera


Tottenham Fotbollströja, Fotbollströja Barn Eget Tryckflytten innebär att klassiska fotbollströjor om frågan,

Barcelona har kunnat registrera sommarvärvningarna Memphis Depay och Eric Garcia - liksom forward Rey Manaj - inför den nya LaLiga -säsongen tack vare att Gerard Pique accepterade en 'betydande' lönesänkning, meddelade klubben på lördagen.
LaLigas strikta utgiftsgränser, baserade på en analys av en klubbs inkomster och utgifter, hade lämnat Barca kämpar för att ha spelarna tillgängliga för sitt första spel i den nya kampanjen, även efter Lionel Messis avgång.
fodboldtrøjer Flytten innebär att tränaren Ronald Koeman kommer att ha en full trupp att välja mellan som Barca -värd för Real Sociedad på söndag.
tottenham fotbollströja Barcelonas utgiftstak-den totala summan det är tillåtet att spendera på att spela och coacha personal-har sjunkit från över 600 miljoner euro säsongen 2019-20 till förväntade 200 miljoner euro nu, på grund av ekonomiska problem som förvärras av coronaviruset pandemisk.
Det gjorde det omöjligt för klubben att registrera ett avtalat nytt femårskontrakt med Messi, vars tidigare avtal hade löpt ut, vilket ledde till att forwarden anslöt sig till Paris Saint-Germain den här veckan.
Det innebar också att medan Barca hade meddelat värvningarna av Memphis och Garcia i juni, hade paret inte registrerats officiellt hos LaLiga förrän nu.
I sitt uttalande på lördagen citerade klubben också det arbete som gjorts när det gäller utgående spelares försäljning och lån för att säkerställa inkluderingen av de nyanlända.
fotbollströja barn eget tryck LaLiga släppte ett uttalande på lördagskvällen för att klargöra att dess ekonomiska kontroll- och tävlingslag fortfarande analyserar registreringarna av Depay och Garcia för att säkerställa att de följer ligareglerna.
Det relevanta pappersarbetet hade bara lämnats in av Barcelona efter klubbens offentliga uttalande om frågan, stod det.

arsenal tröja

1275 Views

Read more