Psg Trøje


Psg Trøje, Manchester City Tøj
Psg Trøje, Manchester City Tøj

.

billige fodboldtrøjer
hidtil har tilpasset sig bedre


Efter at Jack Robinson headede forbi Michael


Psg Trøje, Manchester City Tøji et møde mellem to af fodboldtrøjer til salg afslutte

West Bromwich Albion gik øverst på Championship -tabellen, da de slog Sheffield United på The Hawthorns.
I et møde mellem to af sidste sæsons nedrykkede Premier League -hold viste Albions fysiske dominans, at de hidtil har tilpasset sig bedre til livet tilbage på dette niveau under den nye chef Valerien Ismael.
Tre af Albions fire mål stammede fra dødbolde fra luften, udløst ligesom de var mod Luton lørdag ved et hovedmål, der åbnede sig selv efter et langt kast fra Darnell Furlong.
psg trøje Efter at Jack Robinson headede forbi Michael Verrips, førte en fejl fra den hollandske keeper - ved hans første ligastart - derefter til et tidligt mål i anden halvleg for Dara O 'Shea, inden sommerunderskrivelsen Alex Mowatt bagged en tredje seks minutter senere.
Og da endnu et Furlong -kast førte til Callum Robinsons tredje mål i fire kampe på 59 minutter, var det nok til at tage Baggies over Fulham på målforskel.
Sheffield United på den anden side er stadig uden et ligamål i denne sæson og har kun hentet et point fra lørdagens målløse uafgjort i Swansea.
manchester city tøj Verrips lavede sin første ligastart for Blades efter at have været hentet ind for at erstatte Englands keeper Aaron Ramsdale, der er på randen af ​​et skifte til Arsenal.
Og det blev til en ilddåb - og aften til at glemme - fra det øjeblik Robinson mødte Furlongs balance, og producerede en næsten kulkopi af Luton -skipper Kal Naismiths eget mål i weekenden.
magliette calcio Lørdag gik Albion 3-0 op, og lod den så næsten glide, men der skulle ikke gentages denne gang, da de scorede tre gange på 12 minutter i anden halvleg.
Fra Mowatts højre hjørne fik Verrips en håndflade til det, da klappede han under hårdt pres fra Matt Clarke - og forsvareren O 'Shea havde roen til at tvinge sit andet mål hjem i tre kampe.
Mowatt begyndte derefter og færdiggjorde trækket til den tredje strejke. Han vandt bolden i luften, fandt Robinson og løb ind i feltet for returkortet fra Karlan Grant, før han køligt sidefodede forbi Verrips.
Robinson gennemførte derefter scoringen lige før den time, hvor Verrips blev blokeret i sit forsøg på at nå endnu et Furlong-kast, og Kyle Bartleys flick-on forlod Albion-angriberen i rummet for at afslutte fra tæt hold.

real madrid fodboldtrøje

1677 Views